12 decembrie 2016

Promoția Mamă – Fiică

Conform statisticilor 25 de femei din România sunt diagnosticate în fiecare zi cu cancer la sân, ceea ce înseamnă aproximativ 10.000 de cazuri descoperite anual.

La nivel european, România este țara cu cele mai multe decese cauzate de cancerul de sân, ovarian sau de col, iar vârsta pacientelor depistate cu această maladie este tot mai tânără. Din păcate mai mult de o treime dintre paciente ajung la doctor în stadii avansate ale bolii, deși cancerul de sân poate fi vindecat dacă pacientele ar face controale regulate și boala ar fi descoperită în faze incipiente. 

Clinica Radiologul și-a propus să vină în întâmpinarea pacientelor cu o campanie de prevenire a cancerului de sân prin care să le informeze cu privire la efectuarea de investigații regulate, indiferent de vârstă. Ne dorim să nu mai rămână prematur copii fără mame sau bunici, ne dorim ca femeile de lângă noi să fie sănătoase și cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi pacientelor noastre este o investigație imagistică la sân care să confirme că sunt sanatoase. 

 

Credem că femeile tinere sunt mult mai informate privind riscurile cancerului de sân, așa că le invităm la examinarea imagistică a sânilor împreună cu mamele lor. Și pentru că ne aflăm în luna cadourilor oferim gratuit investigația pentru mamă.

Astfel, la un pachet senologie care include fie două mamografii, fie două ecografii mamare bilaterale, fie o mamografie și o ecografie mamară bilaterală, pacientele vor beneficia gratuit de una dintre aceste investigații pe care să o ofere cadou mamelor lor. Promoția se aplică pentru pacientele mamă și fiică programate în aceeași zi, și include consultația radio-imagistică pentru explicarea amănunțită a rezultatelor investigațiilor.

Astfel, pacientele vor pleca de la noi cu un rezultat complet privind starea de sănătate. Controlul efectuat cu regularitate este cea mai bună metodă de prevenire a cancerului de sân. Le asigurăm pe pacientelor noastre că vor fi tratate cu profesionalism și răbdare de medicii clinicii Radiologul și vor primi toate recomandările necesare pentru menținerea sănătății.

Consultația radio – imagistică este recomandată pentru o explicare amănunțită a rezultatelor investigațiilor efectuate și pentru a ști care este starea dvs de sănătate, ce puteți face pentru îmbunătățirea acesteia precum și recuperarea completă în cel mai scurt timp posibil, medicul specialist dedicând timp fiecărui pacient pentru înțelegerea corectă a diagnosticului și stabilirea unui eventual plan de tratament. Noi lucrăm pentru pacienții noștri și ne folosim toate competențele dobândite în peste 20 de ani de experiență pentru ca dvs să fiți sănătoși. Experiența medic pacient din clinica noastră are la bază un profund respect pentru știința medicală și o grijă particulară față de pacient.