1 decembrie 2016

Promoție de Sărbători

Ne-am gândit la sănătatea ta și din decembrie până la începutul lui ianuarie îți oferim investigații imagistice la un super preț! 

Pe această pagină vei găsi promoțiile Spiridușului Radiolog iar aici poți vedea Promoția Specială mamă – fiică.

Iar pentru că decembrie este luna cadourilor, poți participa și la TOMBOLA RADIOLOGUL, unde săptămânal poți câștiga un voucher gratuit cu investigația la care te-ai programat.

Citeșspiridus-radiologulte mai jos detaliile, completează și trimite formularul special și urmărește pagina noastră de facebook pentru tragerea la sorți a câștigătorilor! Vei fi contactat pentru confirmarea programării iar dacă vei câștiga, Spiridușul Radiolog îți va trimite pe email voucher-ul tău personalizat.

 

 

dxa-promo-craciun

Combate osteoporoza, evită fracturile, investigația DXA 3 regiuni + test FRAX îți spune exact care este starea de sănătate a sistemului tău osos.

eco-tiro-promo-craciun

Ai frecvent senzații de sufocare, ai suferit recent schimbări bruște de greutate corporală, dispoziția ta se modifică inexplicabil de la o extremă la alta?! Știai că toate aceste simptome pot avea legătură cu funcționarea defectuoasă a glandei tiroide?! Investighează făcând o ecografie tiroidiană și poți afla exact cât de sănătoasă este aceasta. În urma rezultatului, analizele specifice de sânge completează diagnosticul.

eco-abdo-promo-craciun

Te plângi de dureri abdominale, bruște, ascuțite și frecvente?! Ai probleme cu ficatul, pancreasul sau cu rinichii?! Vrei să știi de ce? Primul pas ca să poți afla este ecografia abdomen superior sau inferior.

 

eco-mam-promo-craciun

Prevenția este cea mai importantă măsură în combaterea cancerului mamar. Ai responsabilitatea păstrării sănătații tale care este importantă nu doar pentru tine, ci și pentru cei dragi ție. Investigație de rutină, obligatorie, ecografia mamară se adresează femeilor de până la 35 – 40 de ani sau poate fi, pentru femeile de peste 40 de ani, în cazul unui diagnostic complex, o completare a mamografiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate cele patru investigații sunt însoțite de înterpretarea rezulatului. Numai pentru aceste promoții, consultația radio-imagistică cu unul dintre medicii noștri primari de specialitate este gratuită. 

Promoție valabilă numai prin completarea și trimiterea formularului de mai jos, în perioada 1 decembrie 2016 – 10 ianuarie 2017. Tragerile la sorți pentru tombolă vor fi în următoarele zile: 7, 14, 21 și 28 decembrie, 4 și 11 ianuarie, rezultatele fiind publicate pe site și pe pagina de facebook Radiologul, în formă anonimizată – prenume și inițiala numelui (ex. Lucia P., Daniel C., etc). Câștigătorii vor primi un email pe adresa furnizată în formular, care va conține voucher-ul câștigător, personalizat nominal. Pentru validare, în ziua investigației sunt necesare voucher-ul în formă tipărită si cardul de identitate.

This form is closed